له‌ عێراق ده‌رماڵه‌ى كارمه‌ندانى ته‌ندروستى زیادكرا
به‌پێ ى دواین بڕیاره‌كان ئه‌نجومه‌نى وه‌زیرانى عێراق وله‌ دوا كۆبوونه‌وه‌ى ڕۆژى 2019/2/26 ڕه‌زامه‌ندى درا به‌پێدانى ده‌رماڵه‌ى (30%) له‌ مووچه‌ى بنه‌ره‌تى بۆ كارمه‌ندانى ته‌ندروستى و لابردنى پله‌ ڕاگرتنى كارمه‌ندانى ته‌ندروستى تا پله‌ سێ بۆ هه‌موو ناونیشانه‌كان، هه‌ر بۆیه‌ ئه‌مڕۆ 2019/2/27 سه‌ندیكاى كارمه‌ندانى ته‌ندروستى كوردستان به‌وبۆنه‌وه‌ بروسكه‌یه‌كى پیرۆزبایى و پشتیوانى ئاراسته‌ى نه‌قابه‌ى خاوه‌ن پیشه‌ ته‌ندروستیه‌كانى عێراق كرد تێدا ده‌ستخۆشى له‌ هه‌وڵه‌كانى نه‌قابه‌ كرد و له‌و باره‌یه‌وه‌ و پیرۆزبایى له‌ سه‌رجه‌م كامه‌ندانى ته‌ندروستى عێراق و كوردستان كرد كه‌ ئه‌مه‌ش ده‌قه‌كه‌یه‌تى: برقية تأييد و تثمين دورنقابة ذوى المهن الصحية في العراق تحية مهنية :- بأسم نقابة المهن الصحية الكردستانية وجميع كوادرنا الصحية .نثمن جهودكم و سعيكم الدؤوب و دوركم الفعال المثمر في تأمين زيادة مخصصات الخطورة المهنية للمهن الصحية بنسبة (30%) ورفع التسكين الى الدرجة الثالثة حسب ماجاء بقرار مجلس الوزراء الموقر في الجلسة المنعقدة في يوم الثلاثاء المصادف 2019/2/26. تمنياتنا لكم بالتوفيق و الدوام في نضالكم المهني من أجل تأمين بقية الحقوق المهنية و النقابية و الوظيفية لذوي المهن الصحية . دمتم سالمين مشكروين .مع التقدير و الاحترام
ژماره‌ی بینین:
به‌روار:
28/02/2019
بیروڕاکان
هیچ داتایه‌ک به‌رده‌ست نیه‌ .
کۆمێنتی خۆت بنێره‌

زیاتر
1 بۆ 16 له‌ کۆی 200

ئایا سه‌ندیكای‌ كارمه‌ندانی‌ كوردستان به‌ده‌م خواستی‌ كارمه‌ندانی‌ ته‌ندروسییه‌وه‌یه‌؟

ریکلام
بڵاوکراوه:‌